Site icon Bilgi Sebili

Rüyada Makas Görmek

Rüyada görülen makas genellikle iyidir. Çünkü makas işlevi ve yapısı itibarı ile kolay kullanılan ve farklı yerlerde kullanım alanı olarak geniş bir el aletidir. Yani işleri kolaylaştıran bir üründür. Bu nedenle rüyada görülen makas iyi anlamlara yorulur.

Rüyada görülen makas maddi gelirin artacağına ve bolluk içinde bir hayatın yaklaştığına işaret eder. Makas gören rüyanın sahibi; bir yerden müjdeli bir haber alır. Bu haber genellikle maddi kazanç ile ilgilidir. Yani bir ticarette yada bir yatırımda bulunduysa, bunun neticesinin çok ama çok kârlı olacağını anlatır makas rüyaları.

Eğer makas rüyasını bir memur yada bir öğrenci görmüş ise, memur için bulunduğu statünün yükseleceğine ve terfi edeceğine işaret eder. Öğrenci için makas rüyası ise, derslerinde çok başarılı ve takdir edileceği anlamına gelir.

Rüyasında makas gören hamile bir kadın ise, doğacak bebeğin kız olacağına ve bu bebeğin bolluk bereket ile geleceğine rivayet edilir. Eğer bir miras söz konusu ise, bu mirasın adaletli biçimde eşit olarak paylaşılacağına işarettir. Rüyada görülen makas, altından yapılmış parlak bir makas ise, bu makas ile rüyada beyaz bir kumaş kesiliyor ise rüyayı gören kişinin ahiret amelinin temiz olduğuna işarettir. Aynı zamanda altın makas ile kesilip biçilen beyaz kumaş, evde bulunan evlilik çağı gelmiş birinin çok mutlu bir evlilik yapacağına işaret eder.

Rüyada paslı ve kesmeyen bir makas görmek, rüyayı gören kişinin adalet karşısında hilelerle haksız duruma düşürüleceği ve o kişinin bundan üzüntü duyacağı anlamına gelir. Fakat paslı makasın diğer anlamı da; Kısmetini, kazancını kesmeye çalışanların emeline ulaşamayacağı anlamına da gelir.

Makalemizde okuduğunuz gibi, makas rüyaları genellikle hayra yorulur. Bu nedenle gördüğünüz her rüyayı siz de hayra yorun. Çünkü olumlu düşünmek, olumsuzlukların önünü kesecektir. Siz de gördüğünüz rüyayı aşağıya yazın. Yorumlayalım.

Exit mobile version