Bilgi Sebili

Bilmedikleriniz burada !

Anasayfa » Rüyada Düğün Görmek

Rüyada Düğün Görmek

Rüyada düğün görmek iyiye yorulur. Düğün rüyalarında, rüya sahibinin saf ve temiz niyetinin belirtisi bir gelinin beyaz gelinliği ile sembolize edilebilir. Düğün genellikle hayırlı bir iş olarak yorumlanır ve bu iş neticesinde bol kazanç ve bereket olacağına rivayet edilir.

Düğüne katılanların, temiz ve şık olmaları, girilecek yeni bir ortamda çevrenizdeki insanların saygın kişilerden oluşacağını temsil eder. Rüyada görülen düğün neşe ve sevince işarettir. Eğer rüyada başka bir şehirde düğüne katılıyorsanız, uzaklardan gelecek güzel bir habere işarettir. Eğer rüyanızda kendi düğününüzü görüyorsanız, eğer bekarsanız, yakın bir gelecekte söz veya nişan konuları gündeme gelebilir. Eğer nişanlıysanız, düğün gününü kararlaştırma aşamasında olduğunuzu belirtir. Eğer evliyseniz ve kendi düğününüzün olduğunu rüyanızda görüyorsanız, karlı ve çok kazançlı işlere kalkışacağınıza ve bu işlerden ömrünüzün sonuna kadar bolluk ve bereket içinde yaşayacağınıza işaret eder.

Rüyada görülen düğün, eğer küskün olduğunuz bir arkadaşınız yada küs olduğunuz bir akrabanız var ise, onunla barış sağlayacağınız ve iyi ve güzel günlerin tekrar geri geleceğini temsil eder. Rüyada siyah gelinlikli bir gelin görmek ise uzun sürecek bir seyahate işaret eder. Bu seyahat kazançlı bir iş seyahati olacaktır fakat uzun süre evinizden ayrı kalmanız gerekecektir. Bu ve buna benzer rüyalarda, nişan düğün yada nikah rüyaları da benzen anlamlar taşımaktadır. Çünkü evlilik, bir toplumun en küçük ama en temel aile kurumudur. Bu durum aile olmanın getirdiği yüksek sorumluluk ve yeni aile bireyleri sebebiyle kutsaldır. Kutsal sayılan bir olgunun kötü olarak yorumlanması asla mümkün olamaz. Evlilik düğün merasimiyle başlar. Özünde sadakat ve birbirine güven vardır. Evlilik rüyalarını fuhşa, zinaya, ahlaksızlığa yormak bir akıl hastalığı belirtisi olabilir.