Site icon Bilgi Sebili

Rüyada halı görmek

Rüyada halı görmek çok güzel anlamlar taşır. Bolluk bereket, zenginlik ve yoksulluktan kurtulma, yeni cömert ve yardımsever arkadaşlar edinmeye işaret eder. Rüyada yeni halı görmek ise müjdeli güzel haberler anlamına gelir. Ayrıca yeni halı, yiyecek bolluğu anlamına da gelir. Bol meyve, sebze ve bereketli sofralar demektir.

Rüyada görülen halının rengi de önemlidir. Örneğin kırmızı bir halı görmek, izdivaç anlamına gelir. Üstelik kırmızı halıyı rüyasında gören bekar kişi, kendisine aşk ve tutkuyla bağlı biri ile evleneceğini işaret eder. Kırmızı halıyı gören kadın hamile ise, sağlıklı bir kız bebek dünyaya getirecektir. Şayet gördüğü halının rengi mavi veya kahverengi ise doğacak bebeğin cinsi erkek olacaktır. Halı rüyasını gören kişi bekar ve bakire bir kız ise veya dul ise duygusal yönden kendisini ihya edecek ruh eşini bulacağına işarettir.

Rüyada yeni bir halı aldığınızı görürseniz, dünyalık mala işarettir. Yeni eşyalar, yeni bir ev veya yeni bir araba. Çünkü rüyada görülen halı bolluk ve bereketi, malda artışı simgeler. Rüyada bir halıyı silkeleyip temizlediğinizi görüyorsanız huzurlu ve uzun bir ömre işarettir. Ayrıca halı silkelemek, halıyı süpürgeyle temizlemek, halıyı sabunla silmek veya halıyı yıkamak ise hayatınızda sizi sömüren ve asalak gibi sırtınıza yapışan faydasız insanlardan kurtulacağınız anlamına da gelir. Ayrıca halı yıkamak; bol kazanç için uzak diyarlara yolculuğa çıkacağına ve bundan ihya olarak dönmesine işaret eder.

Rüyada bir halı dokuduğunu görmek, bir şeyler üretmeye yani ticarete atılmaya ve bu ticaretten bol kazanç elde edeceğine işarettir. Omuzunuzda ağır bir halı taşırken onu yere atıp sermek, daha sonra onun üzerine bastığını yada üzerinde yürüdüğünü görmek ise rüyayı gören kişinin ömrünün uzayacağına işaret eder.

Aile fertlerinden biri yada birkaçı ile bembeyaz bir halının üzerinde oturup yemek yediğini yada sohbet ettiğini görmek ise hayra vesiledir. Beyaz halı üzerinde annesi ve babasıyla oturduğunu görmek (hayatta olmasa bile) anne ve babasına layık hayırlı evlat olacağını gösterir. Eğer bir halıcı görürseniz, içindeki halıların görkemi ve güzelliği ayrıca halıların kalınlığı ne kadar çoksa elde edilecek rızık ve bolduk o derece iyidir.

Exit mobile version