Site icon Bilgi Sebili

Rüyada su görmek

Su rüyaları genellikle çok iyidir. İyi yorumlanır. Rüyanızda su kaynağının yanında ve suyun inci gibi berrak olarak aktığını görüyorsanız; Kazancınızın helal olduğuna işarettir. Su rüyaları; Temizliği ve saflığı ifade eder.

Rüyanızda temiz ve berrak su içtiğinizi gördüyseniz; Sağlığınızla ilgili kuşkularınızın yersiz olduğunu anlatır. İçtiğiniz su temiz ve içtikçe daha çok içmek istiyorsanız; Gelecekte Hac veya Umre nasip olabilir. .bilgi sebili . Rüyada içtiğiniz suyun; Zemzem suyu gibi olması anlamına gelir. Bilindiği gibi Zemzem suyu ise kutsal topraklarda yer alır. Temiz ve ılık bir su ile çıplak olarak banyo yapıyor veya duş alıyorsanız; İbadetlerinize daha fazla önem vereceğiniz anlamına gelir. Yıkanmak; Beden temizliğini, ibadet ise ruh temizliğini ifade eder.

Rüyanızda, ahırdaki hayvanlara su taşıdığınızı gördüyseniz yada bitkileri suladığınızı gördüyseniz; Çevrenizdekilere maddi ve manevi olarak yardımcı olacaksınız demektir. Gördüğünüz rüyada; İçtiğiniz suyun sizi gençleştirdiğini ve güzelleştirdiğini gördüyseniz; Hastalığınız varsa iyileşeceğinize işarettir. .bilgi sebili . Hasta değilseniz ve bir derdiniz varsa düzeleceği anlamına gelir. Çünkü o çeşme Ab-ı Hayat çeşmesidir; O çeşmeden su içen dertleriyle yakın zamanda vedalaşır. Huzura ve refaha kavuşur.

Rüyada; Altın musluktan yada altın bir çeşmeden su içmek zenginliğe işarettir. Eğer rüyayı gören kişi hamile bir kadın ise; Sağlıklı bir kız bebek doğuracak demektir. Rüyada altın çeşmeden su içtiğinizi gördüğünüz rüyalar; Sevinç, mutluluk, güzel müjdeler anlamına gelir.

Rüyada; bir beldenin (Mahalle, köy, kasaba, şehir vb) içme suyunun depolandığı yeri (Baraj, Su deposu, gölet vb) gördüyseniz; Bu rüyalar rüyanın biçimine göre farklı yorumlanır. Örneğin bir barajı boş gördüyseniz; O yıl az yağmur yağacak anlamına gelir. Yada gördüğünüz bu rüyada temiz su baraja artık sığmayacak kadar yükselmiş ve güneşin yansımasıyla heybetli bir görüntü oluşturmuşsa, o sene yağmur bol yağacak ve bereketli bir sene olacak anlamına gelir.

Rüyada; Ölmüş birinden (Hayatta olmayan) su alıp içtiğinizi gördüyseniz, o kişinin geride kalan yakınlarına (Yoksul eşine, çocuklarına) maddi ve manevi yardım yapmanız hasıl olmuştur. Çünkü beden ölür, ruh ölmez. .bilgi sebili. Eğer ölen kişinin yakınlarının maddi durumu iyi ise; Farklı insanlara destek olarak bu rüyanın gereğini yerine getirmeniz doğru olur. Bu rüyayı gördükten sonra en geç 7 gün içinde bir yoksulun, bir muhtacın müşkülünü gidermeye çalışın.

Rüyada; Tatlı suyun olduğu büyük bir gölde tek başınıza yıkandığınızı ve o sudan içtiğinizi görüyorsanız; sağlıklı ve uzun yılların sizin olacağına işarettir. Sağlığınızın ve ömrünüzün kıyaslamasını ise, görmüş olduğunuz gölün temizliğine ve büyüklüğüne bakarak anlayabilirsiniz.

Eğer ayağınızı bastığınız yerlerden, yani adım attığınız her yerden temiz su fışkırıyor ise; Bu rüya çok güzel ve mübarek bir rüyadır. Bu durum aslında sizi seven ve sayan kişilerin göz yaşlarını ifade eder. Siz bir yere gittiğinizde mutlu olur, saygı ve sevgiyle sizi ağırlamak isterler. .bilgi sebili . Fakat siz oradan ayağınızı kestiğinizde üzülürler. Bu durumu anlatan rüyada ise, siz adımınızı topraktan kaldırdığınızda su fışkırması, ayrıldığınız yerdeki hüznü ifade eder. Bu sevgiye ve saygıya layık olmaya devam etmeniz için bir uyarıdır.

Rüyanızda buz gibi su içiyorsanız ve bu durum sizi rahatlatıyor ise, sizi huzursuz eden bir insandan kurtulacağınıza işaret eder. Çünkü soğuk su ile ferahlamak, bir yükten kurtulmaya serinlemeye benzer.

Rüyanızda bulanık ve pis bir su içtiğinizi görürseniz, kısa süreli sağlık sorunu yaşayabilirsiniz. Fakat bu rahatsızlık genellikle ishal, nezle, grip ve buna benzer hafif semptomlu hastalıklardır. Sağlığınıza dikkat etmeniz konusunda bir uyarı rüyasıdır.

Unutmayınız; gördüğünüz her rüyayı gündüz niyetine hayırlara yorarak yorumlayınız. .bilgi sebili . O zaman her rüya hayra vesile olmuş olur. Rüyalarınız hayrolsun.

Exit mobile version