Bilgi Sebili

Bilmedikleriniz burada !

Anasayfa » Rüyada Silah Görmek

Rüyada Silah Görmek

Rüyada silah görmek; Silahın öldürücü özelliği sebebiyle ürpertici olduğunu kabul ediyorum. Fakat silah rüyaları genellikle iyiye yorumlanır. Silah; Genellikle güç olarak tabir edilir. Rüyada bir tabanca tutmak yapacağınız bir ticarette güçlü olacağınız anlamına gelir.

Eğer bir anlaşmazlık sonucu, size açılmış bir dava (mahkeme) var ise; siz de rüyanızda dolu bir silah gördüyseniz, bu durumda mahkemeden sizi sevindirecek sonuç alacaksınız anlamına gelir. Eğer bir ticaret için rekabet halindeyseniz, bu durumda siz karlı çıkacaksınız demektir. Rüyada bir hedefe ateş ettiğinizi görüyorsanız (Boş bir şişe, konserve kutusu vb) Bu rüyaya göre zamanınızı boşa harcıyorsunuz anlamına gelir. Çünkü boş işlerle uğraşmak insanı zarara uğratır. Aslında bu anlamıyla bakıldığında rüya tabircileri ikiye bölünmüştür. Bir kısmı ise boş kutulara ateş etmek, talim yapmak anlamına gelir ve tecrübe edinmek olarak yorumlanır.

Rüyada silahı başkasının elinde görürseniz; bir ticarette istediğiniz kadar kar edemeyeceğiniz anlamına gelir. Eğer rüyanızda silah sesi duyuyorsanız, bu durum size bir haber geleceği anlamını taşır. Silah sesi bir çukurdan geliyorsa, ailenizin yaşlı fertlerinden biri, Allah’ın rahmetine kavuşacağını ifade eder. Silah sesi haber, havadis anlamına gelir. Unutmayın, gördüğünüz rüyaları her zaman hayra yorun. Güzellik dileyin. Rüyanız hayırlı olsun. Sevgiyle!