Bilgi Sebili

Bilmedikleriniz burada !

Anasayfa » Rüyada Tuz Görmek

Rüyada Tuz Görmek

Ina Peters/Stocksy United

Rüyada Tuz Görmek ne anlama gelir? Rüyayı gören eşi ile dargın ise rüyada görülen tuz eşlerin barışmasına rivayet eder. Rüyada görülen tuz; Bolluk ve berekete işarettir. Eğer bulunduğunuz köy, mahalle, kasaba, şehir veya ülkede bir güvenlik sorunu varsa; Bu güvenlik sorunu olumlu olarak düzelecek anlamına da gelir.

Rüyada görülen tuz çoğunlukla iyiye yorumlanır. Kendinizi veya aile yakınlarınızı bir tuz mağarasında görüyorsanız; Zenginliğin çok yakında olduğu anlamına gelir. Örneğin; Kızınız, oğlunuz, eşiniz, baba veya anneniz gibi yakınlarınız ile birlikte bu mağarada birlikte olduğunuzu görüyorsanız, çok zengin olacağınız anlamını taşır.

Rüyada yüksek bir raf veya yüksek bir kayanın üzerindeki tuzu almaya çalışıyor ve çok yorgun olduğunuzu görüyorsanız; Sizin ekonomik olarak gelişip yükselmenizi istemeyen dost görünümlü bir veya birkaç düşmanınız olduğunu ifade eder. Çünkü tuza ulaşmak aslında çok basittir. Fakat ona ulaşımı zorlaştıranlar vardır. İşte bu rüyanın anlamı budur.

Rüyada bir yemeğe tuz kattığınızı görürseniz, yaşamınızın arzuladığınız gibi olacak demektir. Eğer büyük bir davet vermek için yemekler yaptığınızı ve bu yemeklere avuç avuç tuz serptiğinizi görürseniz; Zenginliğinizi etrafınızdakilerle paylaşarak çok daha mutlu olacağınız anlamına gelir.

Şifa ve tuz

Rüyada, sizden su isteyen birine; İçine tuz katarak su ikram ederseniz bu rüyanın anlamı çok iyidir. Çünkü yakın çevrenizde bir hastanın; Tüm hastalıklardan kurtulacağı anlamına gelir. Aslında tuz, eski çağlarda buz dolabı yada derin dondurucular yokken; Koruyucu madde olarak kullanılmıştır. Örneğin; Kurban bayramındaki etlerin tuzlanarak saklanması adettir. Çünkü etler tuzlandıklarında kokmaz veya kurtlanmaz. Uzun süre sağlam ve tüketilebilir olarak saklanabilir. Bu anlamda tuzun faydalı ve şifalı özelliği göz önüne alınarak, tuzlu içecek ikramı o hastanın düzelmesine vesile olacaktır. Rüyada Himalaya tuzu görmek.

Zenginlik

Rüyada tuz görmek; Eğer rüyada bir toprak kazılırken, toprak altından kar gibi tuz çıktığını görüyorsanız; Bu durum hanenizde bolluk olacak anlamına gelir. Hatta ve hatta, havadan gelecek bir para yahut miras gibi çok kolay gelecek bir servete kavuşacaksınız demektir. Unutmayınız; Rüyalarınızı her zaman hayra yorunuz. Rüyanız hayırlı olsun. Diğerleri için; Rüya tabirleri kategorisine göz atabilirsiniz.